Voorwaarden

Voorwaarden Go 4 Cleaning B.V.
Versie 2017

Go 4 Cleaning zal er alles aan doen om uw containers zo goed mogelijk schoon te maken.
Om dit mogelijk te maken hanteren we enkele voorwaarden. Lees deze goed door om eventuele teleurstellingen te voorkomen

  1. Uw container wordt gereinigd na lediging derhalve verzoeken wij u graag uw container (tot in ieder geval 19.00 uur) buiten te laten staan indien de container nog niet gereinigd is.
  2. In week 52 en week 1 reinigen wij geen containers
  3. De container wordt 1 x in de 4 weken gereinigd. Hiervoor dient u de container de gehele dag op de plaats te laten staan daar waar de container door de vuilniswagen geleegd wordt. Als de container niet op de aangewezen plek staat, kunnen wij de container helaas niet reinigen. Ook vragen wij u vriendelijk frituurvet,  jus, kattenkorrels en honden uitwerpselen niet los in de container te deponeren.
  4. De Go 4 Cleaning sticker moet duidelijk zichtbaar op het deksel van de bak zijn aangebracht.
  5. Mocht u gaan verhuizen binnen de gemeente, dan kunt u het abonnement gewoon mee laten verhuizen. Gelieve ons dit 1 maand van tevoren schriftelijk door te geven.
  6. Het contract is na een stilzwijgende verlenging voor onbepaalde tijd op ieder moment op te zeggen, met een opzegtermijn van 2 maanden.
  7. Opzeggen  kan schriftelijk of via het contact  formulier op de website.
  8. Indien er bij ons onvoorziene omstandigheden zijn zullen uw reinigings beurten door- geschoven worden.
  9. Bij vorst zal er nooit worden gereinigd. Dit is voorschrift  van de gemeente i.v.m. ijsvorming en de verkeersveiligheid. De reiniging wordt dan vier weken verplaatst.